5-25% iHerb Promo Code for iHerb Slovenija

Koda iHerb Slovenija

+ Brezplačna dostava pri vsakem naročilu

Nove stranke prejmejo 5% popust pri prvem naročilu s kodo KOV618. Uporabite promocijsko kodo iHerb Slovenija KOV618 in prihranite 5% z brezplačno dostavo za vsako naročilo. Kliknite spodaj, da samodejno uveljavite te popuste.

6 Novih Kode iHerb Slovenija

Kliknite spodaj, da samodejno uveljavite te popuste.

Pri prvem naročilu prihranite 25%

Code: KOV618

Prihranite 10% pri izbranih naročilih nad 60 USD

Code: KOV618

10% prihranek pri označenih tedenskih blagovnih znamkah

Code: KOV618

Novo: 10-20% prihranka pri posebni prodaji

Code: KOV618

Do 20% prihranka pri super ponudbah

Code: KOV618

Do 90% prihranka pri preskusih iHerb

Code: KOV618

iHerb Promo Code Slovenia - KOV618

Brezplačni popusti in dostava

Mednarodne in domače dostave so zelo hitre, učinkovite in pravočasne, ne glede na to, ali živite v Sloveniji ali v tujini.

Za lokalno dostavo so pogosto na voljo brezplačne poštnine po cenah, višjih od 40 USD.

Za stranke zunaj Slovenije zagotovite do 95% prihranka pri običajnih mednarodnih cenah pošiljanja za izbrana naročila. Poleg tega je v nekaterih državah za naročila nad 40 USD pogosto na voljo brezplačna pošta.

iHerb ponuja poceni in hitre možnosti dostave po vsem svetu. Če živite v Sloveniji, je najboljša možnost pogosto prednostna zračna pošiljka. Izven Slovenije tuji kupci naročila prejmejo v nekaj dneh in ne v tednih.

Ko vam ostane majhna količina vaših najljubših dodatkov, so lahko prihranki pri teh dodatkih za zdravje zelo pomembni!

Kako prihranite pri naročilu

Pokazali vam bomo odličen način prihranka denarja z uporabo kupona iHerb KOV618:

  1. Uporabite promocijsko kodo KOV618 s klikom na eno od zgornjih možnosti, ki aktivira ta popust.
  2. Ustvarite svojo košarico izdelkov.
  3. Pri zaračunavanju se popust uveljavi samodejno
  4. Prvič kupci prejmejo dodatnih 5 USD popusta na naročilo. Vse stranke prejmejo 5% dodatnega kredita za prihodnja naročila.

Poleg tega je treba upoštevati, da se lahko v različnih obdobjih pojavijo različne posebne ponudbe, vendar je promocijska koda 5 + 5% ponavadi ena najboljših ponudb. Prosimo, omejite svoje naročilo na eno na gospodinjstvo.

Če živite na Portugalskem, preberite našo posebno stran za iHerb Portugal.

30,000 vitaminov in dodatkov

Da, obstoječe stranke lahko s posebnimi popusti za iHerb dobijo tudi dodaten popust.

Čeprav je koda iHerb Slovenija KOV618 namenjena samo prvič uporabnikom, lahko stranke, ki uporabljajo KOV618, izkoristijo tedenske promocije, posebne popuste za lokalne blagovne znamke v kateri koli top kategoriji.

Vključuje tudi dodatke za zdravstvene izdelke, kot sta Puritans Pride in Madre Labs, ki predstavljajo stabilne domače blagovne znamke. Seveda so popusti za dostavo na voljo vsem strankam.

Zaradi njihove visoke kupne moči to pomeni dodatne prihranke, ki ste jih prenesli na vas. Če iHerb primerjate z drugimi vodilnimi spletnimi prodajami, kot sta Vitacost ali Lucky Vitamin, boste zlahka videli, kdo je najboljši!

iHerb Preizkusna Cena

Tako je – številni lepotni izdelki, hrana in živila so na voljo po super nizkih preizkusnih cenah, če uporabljate kode kuponov iHerb. Preprosto obiščite to stran in izberite svoje promocijske testne izdelke. 

Številne ponudbe vključujejo super hrano, prebavno nego in občasne izdelke, ki olajšajo spanec.Upoštevajte, da iHerb zaračunava dostavo vseh poskusnih izdelkov, zato zavestno ustvarite svoja naročila.

Naravni vitamini in dodatki

S popustom kupite vrhunske blagovne znamke, kot sta Madre Labs in Puritan’s Pride. Vsakič, ko stranke kupijo pri iHerb Slovenija, imajo koristi od vrhunske tovarne GMP v Kaliforniji.

Zelišča in vitamini, poslani s tega kraja, predstavljajo najboljšo mednarodno ponudbo, ki jo boste našli kjer koli!

S cenami, ki se gibljejo od 60 do 70% cene, ki jo zaračunavajo druge spletne trgovine, je to najboljši način, da napolnite voziček do konca. Kupite več kot 40.000 svežih izdelkov z enkratno promocijsko kodo.

Če živite v Azerbajdžanu, preberite našo posebno stran iHerb Azerbaijan za kupce iHerb.

iHerb Slovenija program nagrajevanja

Ali želite zaslužiti dobroimetje za vsak nakup? Ko se pridružite našemu nagradnemu programu, je to enostavno. Ko postanete stranka iHerbs, preprosto delite svojo posebno referenčno kodo s prijatelji in družino, da si prislužite posebne nagrade.

Najboljši izdelki na zalogi vključujejo gumijaste rezalnike za vitamin C, visoko vpojne CoQ10, RxOmega-3 dejavnike in hranljive energijske vitamine. Izbirajte med priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Rainbow Light, Doctor’s Best, Natural Factors, Nature’s way in Jarrow Formulas.

Popusti na zvestobo

Ko oddate naročilo s promocijsko kodo iHerb, boste trenutno zaslužili kredit za zvestobo za vsako dostavljeno naročilo. Kredit za zvestobo je enak 10% vrednosti vašega naročila (brez pošiljanja), ki se nabere za vaše naslednje naročilo v kateri koli od glavnih kategorij na seznamu. 

To pomeni, da če naročite blago v vrednosti 40 USD, boste pri naslednjem naročilu prejeli 4 USD popusta.

Kredit za zvestobo je na vašem računu aktiven 60 dni. Dobropis je na voljo tako za spletna naročila kot za naročila prek mobilne aplikacije trgovine.

iHerb Slovenija Pogosto Zastavljena Vprašanja

Ali iHerb ponuja brezplačno poštnino?

iHerb ponuja brezplačno pošiljanje in zelo poceni pošiljanje v vseh državah sveta. Za naročila nad 20–40 USD je pogosto na voljo brezplačna pošta. Brezplačna poštnina ne vključuje carin in uvoznih dajatev.

Kako vnesem promocijsko kodo iHerb?

Promocijsko kodo iHerb lahko uporabite s preprostim klikom na samodejno povezano povezavo kode, kot so kode na tej strani, ali z ročnim vnosom kode pri plačilu izdelka.

Kje je iHerb?

Sedež podjetja IHerb je v Kaliforniji, ZDA. iHerb ima dostavne centre na lokacijah v Kentuckyju v Illinoisu in Pennsylvaniji v ZDA. Poleg tega je iHerb lastnik dostavnih centrov v Incheonu v Koreji.

V letu 2021 je bilo za nove stranke aktiviranih več kot 4735 popustov s 100% uspešnostjo.

iHerb.com je ocenjen s 7,75/10 na podlagi 848 ocen ResellerRating

Je iHerb varen?

iHerb ima najvišje standarde kakovosti in svežine, da zagotavlja varnost svojih izdelkov. Izdelki so v skladiščih z nadzorovano temperaturo in so sveže dobavljeni po vsem svetu.

Če živite v Latviji, preberite našo posebno stran za iHerb Latvija.